از (برای مقایسه) تبریز انتظامی دستگیری

از (برای مقایسه): تبریز انتظامی دستگیری سلب آرامش دستگیری سارق نیروی انتظامی خبر حوادث

  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • توجه: در صورتی که فایل دارای ایراد است یا حقوق نویسنده رعایت نشده با ما تماس بگیرید

    گت بلاگز اخبار پزشکی کشف چرایی ضد تشنج بودن رژیم غذایی پرچرب

    یک پژوهش تحسین‌برانگیز از محققان دانشگاه کالیفرنیا لس‌آنجلس ارتباط میان باکتری روده و کم کردن حملات صرع را کشف کرده است. 

    کشف چرایی ضد تشنج بودن رژیم غذایی پرچرب

    کشف چرایی ضد تشنج بودن رژیم غذایی پرچرب

    عبارات مهم : محققان

    یک پژوهش تحسین برانگیز از محققان دانشگاه کالیفرنیا لس آنجلس ارتباط میان باکتری روده و کم کردن حملات صرع را کشف کرده هست.

    به گزارش ایسنا و به نقل از گیزمگ، رژیم غذایی کتوژنیک(Ketogenic diet) رژیمی است با چربی زیاد، مقدار کافیِ پروتئین و قند اندک که در علم پزشکی جهت درمان صرع های مقاوم به درمان در کودکان استفاده می شود.

    این رژیم غذایی، بدن را وادار می کند تا جایگزین قند، از چربی جهت تأمین انرژی استفاده کند.

    کشف چرایی ضد تشنج بودن رژیم غذایی پرچرب

    در حالت عادی، در بدن انسان، قندهای موجود در غذا به گلوکز مبدل شده است و در سرتاسر بدن، به خاص مغز پخش می شوند تا به عنوان منبع انرژی، سوزانده شوند.

    حال اگر در رژیم غذایی، مقدار قند کم باشد، کبد، چربی را به اسید چرب و اجسام کِتونی مبدل می کند. این اجسام کتونی به مغز رفته و جایگزین گلوکز می شوند. هرگاه سطح اجسام کتونی در خون و مغز اوج برود و کتوزیز ایجاد شود، تعداد حملات صرعی کم کردن می یابد.

    یک پژوهش تحسین‌برانگیز از محققان دانشگاه کالیفرنیا لس‌آنجلس ارتباط میان باکتری روده و کم کردن حملات صرع را کشف کرده است. 

    سابقه این نوع درمان غذایی صرع به دهه 1920 میلادی بازمی گردد، ولی با ساخت داروهای ضد صرع، این روش درمان کم کم به فراموشی سپرده شد تا آنکه دوباره در اواسط دهه 90 میلادی، “جیم آبراهامز” که پسرش از صرع مقاوم به درمان زحمت می برد و با این روش به خوبی درمان شده است بود، با تأسیس «بنیاد چارلی» به ترویج مجدد آن پرداخت.

    با وجود این که رژیم کتوژنیک یک قرن پیش جهت درمان کودکان مبتلا به صرع شدید مورد استفاده قرار می گرفت، ولی نحوه کارکرد آن هر لحظه نامشخص بود.

    در حال حاضر یک مطالعه هیجان انگیز و دقیق از محققان دانشگاه کالیفرنیا لس انجلس(UCLA) نشان می دهد که این رژیم غذایی می تواند سطوح باکتری های خاص روده را زیاد کردن دهد که متعاقب آن بعضی از انتقال دهنده های عصبی را تحت تاثیر قرار می دهد تا خطر مبتلا شدن به تشنج را کم کردن دهد.

    کشف چرایی ضد تشنج بودن رژیم غذایی پرچرب

    رژیم کتوژنیک جهت نخستین بار در سال 1921 توسعه یافت، بعد از آن در ابتدا محققان متوجه شدند چگونه گرسنگی طولانی مدت تعداد تشنج ها را در بیماران مبتلا به صرع کم کردن می دهد. ولی از آنجایی که گرسنگی طولانی مدت به صورت پیوسته و هر روز یک گزینه درمان عملی نبود، کشف شد که اثرات مشابه می تواند از طریق یک رژیم غذایی با چربی اوج و کربوهیدرات کم ابراز شود. بنابراین رژیم کتوژنیک که در حال حاضر بدنام هست، متولد شد.

    در سال های اخیر، دانشمندان علاقه مند به استفاده بالینی از رژیم های کتوژنیک جهت انواع متفاوت اختلالات متابولیکی و روانی هستند.

    یک پژوهش تحسین‌برانگیز از محققان دانشگاه کالیفرنیا لس‌آنجلس ارتباط میان باکتری روده و کم کردن حملات صرع را کشف کرده است. 

    اکنون هم پژوهش تازه “UCLA” جهت نخستین بار یک پیوند علمی روشن را کشف کرده است که چگونه یک رژیم غذایی کتونی می تواند تعداد حملات را در صرع با پاسخ نهفته در جمعیت عظیم باکتری هایی که در روده ما زندگی می کنند، کم کردن دهد.

    مطالعه روی موش ها ابتدا شناسایی کرد که رژیم کتوژنیک هم میزان تشنج را کم کردن می دهد و هم در کمتر از چهار روز، محیط میکروبی روده(مایکروبیوتای روده) را عوض کردن می دهد.

    کشف چرایی ضد تشنج بودن رژیم غذایی پرچرب

    محققان جهت بررسی ارتباط بین باکتری های روده و کم کردن تشنج، اثرات یک رژیم غذایی کتوژنیک را در دو گروه متفاوت از موش ها در محیط های متفاوت بررسی کردند. یک گروه با آنتی بیوتیک ها درمان شدند تا میکروبیوم از بین برود، در حالی که گروه دیگر در یک محیط استریل و بدون میکروب رشد کردند.

    “کریستین اولسون”، محقق مهم این پژوهش می گوید: در هر دو مورد، رژیم کتوژنیک دیگر در کم کردن تشنج ها موثر نبود. این نشان می دهد که محیط میکروبی روده جهت رژیم غذایی کتونی مورد نیاز است تا تشنج ها را به طور موثر کم کردن دهد.

    گام بعدی شناسایی و مجزا کردن گونه های خاصی از باکتری ها بود که می توانند اثرات محافظتی را در برابر تشنج ایجاد کنند.

    محققان دریافتند که سطوح دو نوع باکتری به طور خاص به واسطه رژیم کتوژنیک زیاد کردن می یابد.

    از این دو باکتری به موش های بدون میکروب داده شد و مزایای حفاظت از تشنج ناگهان ظاهر شدند.

    اولسون می گوید: ما متوجه شدیم اگر این دو نوع باکتری را با هم ترکیب کنیم، می توانیم حفاظت از تشنج را بازگردانی و بازیابی کنیم. اگر ما فقط یک نوع باکتری را به موش ها می دادیم، آنها را در برابر تشنج ها محافظت نمی کرد. این نشان می دهد که این باکتری ها زمانی که با یکدیگر کار می کنند، عملکرد منحصر به فردی را بروز می دهند.

    در نهایت، محققان با بررسی مکانیزم این باکتری ها توانستند اثرات کم کردن قابل توجه تشنج را شناسایی کنند. آنها تاثیر یافته های خود را روی هیپوکامپ متمرکز کردند که بخشی از مغز است که مسئول تولید بسیاری از تشنج های صرعی آشنا می شود.

    محققان می درخواست کردند بدانند چه ترکیباتی در روده و خون می تواند به طور مستقیم بر فعالیت انتقال دهنده های هیپوکامپ تاثیر بگذارد، و این اثر چگونه به وسیله باکتری های روده مدل سازی می شود.

    مشخص شد که این دو نوع باکتری با هم کار می کنند تا میزان اسیدهای آمینه گاما گلوتامیل شده(GABA) خون و روده را کم کردن دهند، که کم کردن حملات صرع را در پی دارد.

    این مطالعه جامع، یک توصیف کامل و دقیق از چگونگی عملکرد رژیم غذایی کتوژنیک در عوض کردن سطح باکتری های روده که مستقیما روی مغز تاثیر دارد، ارائه می دهد.

    در حالی که این تحقیق تاکنون تنها در موش ها اثبات شده است هست، پیامدهای آن جهت کاربردهای انسانی آینده بسیار هیجان انگیز هست. نشانه فوری این تحقیق بررسی این مکانیسم در انسان و بعد از آن یک درمان دارویی است که بتواند عملکرد رژیم را تقلید کند و به عنوان یک داروی پیشگیری از تشنج استفاده شود.

    این تحقیق در مجله Cell انتشار یافته است.

    واژه های کلیدی: محققان | باکتری | استفاده | رژیم غذایی | رژیم غذایی | اخبار پزشکی


    دانلود


    دانلود فایل ها

    نویسنده : blogzz

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • دانلود رایگان کتاب از آمازون
  • تکست بوک
  • خرید کتاب انگلیسی
  • خرید کیندل آمازون
  • کتاب زبان اصلی
  • خرید کتاب زبان اصلی دانشگاهی
  • باکس کتاب
  • مانگا زبان اصلی
  • قیمت چاپ کتاب PDF
  • چاپ مانگا
  • رفتن به نوار ابزار